Foglalás/Ajánlatkérés

NTAK: SZ19002355

Érkezés:
Távozás:

Balatonlelle
 

Siófoktól nyugatra, tóközéptől délre fekvő vízparti üdülőváros, 4 km hosszú szabad stranddal, nap- és élmény-fürdővel. Már a tavasz első napsugarai kicsalogatják a napimádókat a tó partjára, ahol a forró nyári napokon a víz hőmérséklete elérheti a 26°C-t is.
A "virágos Lelle" névre keresztelt fürdőhely hagyományosan őrzi és ápolja fürdőkultúrájának értékeit. A városka lakói a pihenni vágyó turistákat híres vendégszeretetükkel fogadják.
Otthon-élményhez, intenzív pihenéshez, kulturált szórakozáshoz megfelelő helyet azok találhatnak, akik a Hotel Melis közvetlen vízparti kellemes, nyugodt, csendes környezetét választják, távol a város zajától.
A természeti környezet expresszív szépsége, a Balaton sportolási és strandolási lehetőségei, homokos strandrész, minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal a Hotel éttermével, mind-mind az Önök szolgálatában, felejthetetlen élmények ígéretében áll.

UTALVÁNYOK

Biztosítsa be családi élményeit, váltsa pihenésre mindennapjait!
Az utalványok tartalmazzák a szállást, félpanziós ellátást!
Amint lehetősége lesz rá kérjünk foglaljon időszakot!
Foglaláskor adja meg az utalvány sorszámát, majd nincs más teendője, mint eljönni hozzánk!
Szeretettel várjuk!
Image
Image
Image
Image

Esemény csomagok

Kedves Vendégeink!
Eseménycsomagjaink a koronavírus okozta intézkedés sorozatok okán minden eseménytartalommal sajnos nem foglalhatóak! A tavaszi rendezvények elmaradnak, de a későbbiekben még bizakodhatunk! Az események optimális esetben 2021-ben is megtartásra kerülnek, így oldalunkon a csomagok előfoglalással is vásárolhatóak, illetve információt adnak egy kellemes időtöltés lehetőségéről!
Szeretettel várjuk!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben fel szeretne iratkozni hírlevelünkre, kérem adja meg adatait!