Previous Next

A kisgyermekes lét napi rutincselekedeteit is szeretnénk megkönnyíteni, ezért játékok egész sorával is felszerelkeztünk, valamint homokozó, hinta, csúszda is várja a kis csemetéket. Az abban megfáradt kicsik nyugodt alváshoz kiságyat és hozzá külön ágyneműt is biztosítunk kérés esetén az apartmanokban.

Amikor az elfáradt apróságok álomba szenderülnek, előzetes egyeztetés után szakképzett gyermek- és bébifelügyeletről is tudunk gondoskodni, hogy a szülők egy kicsit kettesben is élvezhessék a saját homokos strandrészünk jeges gyümölcs italait, koktéljait, az étterem nyújtotta örömöket, vagy éppen a feledhetetlen balatoni naplementét.

Az alapvető gyermekgyógyászati kellékek is rendelkezésükre állnak, így lázmérőt, vagy éppen a vény nélkül kapható gyermekgyógyszereket is kérhetik kollégáinktól.

Gyermekfelügyelet:

0-12 éves korig - napszaktól függetlenül – 1.500 Ft/óra

Kérjük, hogy gyermekfelügyeleti szándékát minimum egy nappal a Hotel recepcióján (du. 16.00 óráig) jelezni szíveskedjen.


Gyerekprogramok:

  • Kézműves foglalkozás Szabó Éva keramikussal
  • Alfa Családi Játszóház és Vitaminbár – együttműködő partner
  • Mazsola és Kávé - alkotótér
  • Játszóház, bábelőadás
  • Habos kakaó-kalács parti

A gyermek programok előzetes időpont egyeztetéssel, minimum 4 fő esetén, térítés ellenében a recepción igényelhetőek. Ingyenes gyermekprogramok lehetőségét folyamatosan tesszük közzé oldalunkon!

Magyar menü