ÉTLAP és ITALLAP
Gasztronómia
Az ételek íz világát sok oldalról megközelíthetjük: Ferran Adria (El Bulli) szerint „Vegyünk egy fogást, amit mindenki jól ismer, alakítsuk át minden egyes összetevőjét, aztán változtassunk a textúrán, a formán és/vagy a hőmérsékleten – a fogás megőrzi a lényegét, de a megjelenése radikálisan különbözik az eredetitől” – magyarázta a séf szemléletét. Nagymamáink szerint az ételek kiválósága azok állandóságában rejlik, a tradíciók és egyszerű összetevők tiszteletében. Ezen végpontok között dolgozunk elkötelezetten vendégeink elégedettségéért! Köszönjük, hogy a gasztronómia örök lehet általatok! Éttermek a vendégekért, vendégek az éttermekért!

Kihagyhatatlan éttermünk és vízparti látványkonyhánk, melyek a szakácsművészet remekeivel várják a gasztronómiai örömöknek is hódolni vágyókat, vagy csak a megéhezőket. Reggeltől estig széles választék áll vendégeink rendelkezésére, kinek-kinek a maga ízlése szerint. Az ínyencek – az ízvilágok elszánt kutatói – épp úgy számíthatnak ránk, mint a fogyókúrázók, vagy az édesszájúak.

Kellemes reggeli...
Egy frissítő úszás után gazdag büféasztalunk kínálatából állíthatja össze ízlésvilágának megfelelően reggelijét minden nap 8.00 – 10.00 között. Reggeli étlapunk színes kínálatából válogathat éttermünk reggeliző teraszán 8.00 – 11.00 között.
 
Gazdag ebéd... Étteremben
Hotelünk éttermében a zöld és virágzó növények hűsítő árnyékában választhat az egyszerű, hagyományos és a különleges, ínycsiklandozó ételeink közül.

Izgalmas választék StrandTeraszunkon …
A napozni, fürdőzni vágyó vendégeink vízparti látványkonyhánkban kóstolhatják meg grillételeinket, friss gyümölcsből készült jeges italainkat, fantáziadús koktéljainkat.
Éttermünk 12.00. – 22.00. között, vízparti látványkonyhánk 11.00. – 18.00. között van nyitva.

Frissítő kávé és tea különlegességek..
Délutánját krémesebbé teheti kávékülönlegességekkel, gyógyfüves és klasszikus teákkal, friss, meleg házi süteményeikkel, melyet a vízparti strandunkon, vagy éttermünkben is elfogyaszthat.

Könnyed vacsora...
A kellemesen eltöltött nap után elfogyasztott vacsora egy kalandos utazás a gasztronómia világában. Étlapunkon megtalálhatja a tradicionális magyar konyha ízeit, de ízelítőt adunk a mediterrán világ kincseiből is.
Konyhafőnökünk és csapatának kitűnő ételeit gazdag borkínálatunk teszi teljessé.
Minden kedden, szerdán és csütörtökön hangulatos és szórakoztató zenés, műsoros estekkel tesszük emlékezetesebbé pihenésüket.

Szeretnénk, ha a terített asztal mellett töltött idő olyan élményként maradna meg emlékezetükben, amit kedves vendégeink jó szívvel mesélhetnek majd családi és baráti társaságban egyaránt.

Ízelítő étlapunkról:
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Magyar menü